Курсове-подготовка за FCE, CAE, IELTS

  • received_10208272968126265

Подготовка за Първи сертификат и Сертификат за напреднали  на Университета Кеймбридж

 FCE и САЕ

Как да се запиша за FCE/ CAE ? – Всеки желаещ да се включи в обучението подлежи на входящ диагностичен тест и определяне на входящо ниво. При висока езикова култура кандидата подлежи само на техническа подготовка.

За кого са изпитите? – Изпитът е подходящ за ученици от горните курсове, които желаят да кандидатстват в наши и чужди университети както и за възрастни, които желаят да работят в чужбина или да продължат академичната си подготовка.

Обучението през летния период   е групово /4-6 човека в група/ или индивидуално.
Има възможност и за обучение в групи по двама.

Какво представлява изпита?

Изпитът се състои от пет части:

· Четене

· Писане

· Употреба на езика

· Слушане с разбиране

· Говорене

 

FCE съответства на ниво B2 (Vantage) от Общоевропейската езикова рамка.

 

CAE съответства на ниво С1 (Effective Proficiency) от Общоевропейската езикова рамка.

Таксата е месечна и включва обучение от 17 учебни часа на месец.  Кандидатът за международен сертификат се обучава докато на пробните изпити достигне 70% успеваемост.

 

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИЗПИТА IELTS?

IELTS е международно признат изпит по английски език за прием във висшите учебни заведения (университети и колежи). Изпита покрива четирите основни езикови умения- четене, писане, слушане и говорене.

Материалите са откъси на различна тематика в реална академична среда, както и примерни ситуации от ежедневието. Явяващите се трябва да демонстрират отлични умения за разбиране на текст на английски език и свобода на изразяване, както писмено така и говоримо.

Богатия речников запас, набор на граматични конструкции и словосъчетания и правилната им употреба в речта са задължителни за успешното представяне на изпита.