Цени и правила на лагера

Цена на лагера – 744 лв /380 евро

В обявената цена не е включен транспорт. Родителите решават по какъв начин пътува детето им.

Регистрационната такса от 400 лв се заплаща при регистрация по банкова сметка, посочена от организаторите. Остатъкът от сумата се заплаща 15 дни преди пътуването.

Промоции:

1. 5% отстъпка за регистрация до 30 април 2020 г.

2. отстъпка за курсисти на фондацията – ваучери от учебната година за отлични резултати

3. 5% отстъпка за братя и сестри.

Забележка – можете да ползвате само един вид отстъпка.

Фондация Английски клуб предлага уникална възможност на учениците от различни класове да изучават и подобряват заедно езиковите си умения, да изучават нови култури и да създават приятелства.

Лагерът-школа на фондация “Английски клуб” е предназначен за обучение по чужди езици и представлява интензивен летен курс, който фокусира на умението “Говорене” и развиване на уменията за презентация. В тази връзка е предназначен за ученици, които имат желание за по-голямо натоварване и желание за учене. Лагерът-школа не е спортен лагер. нито ваканционен лагер само за почивка.

Всички ученици спазват следните принципи:

• не използват алкохол и други вещества и са на ясно, че употребата на забранени вещества пред другите лагерници води до незабавно освобождаване от лагера;
• не използват цигари и други тютюневи изделия;

забранена е употребата на чипс, снакс и газирани напитки

• държат се приятелски и са отговорни за поведението си по отношение на всички останали хора в лагера;
• уважават и ценят всички останали участници независимо от расата им, религията им, пола, възрастта, етнически произход;

  • Политика на фондация “Английски клуб” за смартфони – Телефоните на деца се използват всеки ден от 17 до 18 часа . През останалото време те се съхраняват на специално определено място – сейф.