Лагер

XIX ЛЕТЕН ЕЗИКОВ ЛАГЕР – ШКОЛА

НА

ФОНДАЦИЯ “АНГЛИЙСКИ КЛУБ”

ЗА СВОЯТА ЛАГЕРНА ПРОГРАМА ФОНДАЦИЯ АНГЛИЙСКИ КЛУБ Е УДОСТОЕНА С ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИКОВ ЗНАК ЗА ИНОВАЦИИ В ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

 ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ: ЛАГЕР ПРЕЗ ЛЯТО 2023 НЯМА ДА СЕ ПРОВЕДЕ.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО!

РЕГИСТРАЦИЯ

Място на провеждане на XIX Летен езиков лагер – школа

Туристически комплекс “Магура”

  https://complexmagura.com/ 

ЦЕНИ на Лагера

РЕГИСТРИРАЙ СЕ! регистрационна бланка

ПРОГРАМА НА ЛАГЕРА

МЕДИЦИНСКА ИНФОРМАЦИЯ

ХОТЕЛЪТ – ГАЛЕРИЯ

НИВО НА ЕЗИКА

  • Банкови реквизити

Лагерът е предназначен за амбициозни ученици на възраст от 9 до 15 годишна възраст и с ниво на английски език минимум А2.  Лагерът е школа за изнесено обучение по английски език.

Лагерната програма е уникален продукт на екипа на фондация “Английски клуб” и се провежда от 2001 година насам. Това е едно вълнуващо място за срещи с нови приятели и усвояване на нови знания и умения.

Записването за лагера се извършва само след интервю с преподавател от фондация “Английски клуб”. Интервюто може да се осъществи и по Скайп. Предимство имат учениците, които са се представили отлично на предишни наши лагери и които са носители на престижни международни награди, медали и отличия в различни сфери на науката.

Кандидатите за лагерници трябва да имат създадени устойчиви битови навици и социални умения за отделяне от семейството в продължение на седмица.

Местата са ограничени. Записването продължава до изчерпването им. Лагерът се провежда само в две смени.

Ние сме на ваше разположение за въпроси. За допълнителна информация, моля обади се а моб. 0899 939294 както и на email office@englishclub.bg

За регистрация: моля, проследете линка.

Уважаеми родители,

Ние приемаме вашето доверие с първостепенна значимост. Нашата мисия е да създадем енергична, предизвикателна и забавна езикова общност, в която вашето дете ще има възможността да се отличи и да си осигури физическо, емоционално и академично благосъстояние.

Пътуването до лагера се осъществява индивидуално, като всеки родител има ангажимента да осигури транспорт на детето си до и от лагера. Каним сърдечно родители и настойници да присъстват, да помогнат при настаняването, и да се срещнат с преподавателския екип и с Директора на лагера. Следва Церемонията по откриването на лагера. Първото хранене е обяда на 6 юли.

Можете да се регистрирате онлайн за лагера

Очакваме с нетърпение да се срещнем през юли във връзка с XIX Летен езиков лагер – школа.

С най-добри пожелания
Розета Стойчева
Председател на фондация „Английски клуб” и Директор на лагера

Вижте ПРОГРАМАТА на Лагера

Програмата комбинира изучаване на езика чрез разнообразни мероприятия и дейности , който формират културния аспект на изучавания език.

Чрез програмата, подготвена специално от екипа ни за ученици от средните и горните класове, участниците ще придобият умения в основните направления на езика – говорене, писане, четене, слушане и културно взаимодействие.

Накратко, фондация „Английски клуб” създава баланс между строгия, фокусиран и проектно приложим чужд език и ученето чрез включване в интересни и забавни дейности под ръководството на умели и опитни учители.

1. Обучението по английски език се провежда по начин различен от традиционния учебен час в класна стая.

– Обучението включва учебни материали разработени със съдействието на National Geographic Learning.

2. Работилници /workshops/по природни феномени и разработване на проекти.

3. Забавни вечери с игри и драматизация – Ретро вечер, Състезание по гримиране, Спортни танци, Мис и Мистър Лагер и др.

5. Спортни състезания.

Обучението се провежда в групи по 10 ученици в зависимост от входното ниво. Формира се състезателен принцип между екипите. В края на обучението учениците получават сертификати.

Цената на Летен езиков лагер-школа включва пълен пансион, обучение, сертификати, туристическа такса, застраховка.

Преподавателски екип – филолози по английски език с международен опит.

Моля, вземете си тетрадка , химикал и молив. Имаме доста думи за учене.

До всички лагерници! Допълнителна информация!

Кога да пристигнем?  

Моля, свържете се с нас предварително за упътване до мястото на лагера.
Ако имате трудности – обадете ми се на тел.0899 939294

– Документи: Декларацията и инфокартона, Здравната книжка, ако имате документ от личния лекар за специфични заболявания
– Дрехи и материали: Поради ограниченото място в стаята моля, не носете огромни сакове с багаж. Тениски, къси панталонки, гуменки, джапанки, хавлия,бански костюм, анцуг, шапка, очила, химикалка, моливи, тетрадка за нови думи, тетрадка за уроците Принадлежности: паста за зъби и четка, гребен, сапун, шампоан, душ-гел, спрей за тяло / не се препоръчват тежки скъпи парфюми и тежки гримове/

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДОБРОТО СИ НАСТРОЕНИЕ, ПОЗИТИВНАТА СИ НАСТРОЙКА И ЖЕЛАНИЕТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО ВЪЗПИТАНИ БЪЛГАРИ. ОБУЧЕНИЕТО Е НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. ВЗЕМЕТЕ СИ СЕБЕУВАЖЕНИЕТО, ЗА ДА БЪДЕТЕ УВАЖАВАНИ И ДА ИМАТЕ НОВИ ПРИЯТЕЛИ.
ОЧАКВАМЕ ВИ!

ОТ ПРЕПОДАВАТЕЛСКИЯ ЕКИП НА ЛАГЕРА