ЕКИПЪТ

    •  
Розета Стойчева – Председател и Изпълнителен директор

“Създаването на фондация “Английски клуб” е най-вълнуващото нещо в живота ми след раждането на дъщеря ми. А управлението на фондацията е вдъхновението в живота ми. “


Полина Атанасова
Полина Атанасова
Управител на База Варна, учител по английски и руски езици, член на УС на фондацията

Фондация Английски клуб ми дава свободата да съм себе си и да съм с хора, близки по дух!


Сибел Ахмед – учител по английски език

За мен Английски клуб е не само работно място, а източник на вдъхновение, реализацията на една мечта и семейството, което споделя идеалите ми.


Деница Върбанова – Управител База НДК и учител по английски и испански езици, член на УС на фондацията

Когато си учител, всички “чужди” деца стават и “твои”. Успехите, провалите, щастието и трудностите им също стават твои. Фондация “Английски клуб” ми дава СВОБОДА да следвам призванието си, да творя, да вдъхновявам и да оставя следа – заедно с Нашите деца, за Нашите деца и за Нашето бъдеще.


Теодора Лазарова – учител по английски и японски езици

Млада и амбициозна учителка, за която преподаването е повече от професия. То е моето призвание, което успявам да следвам, благодарение на подкрепата, която намерих в семейството на Фондация Английски клуб.


Яна Георгиева – Управител База Овча купел и учител по английски език, член на УС на фондацията

quote


Весела Василева – Управител на База Гео Милев, учител по английски език, член на УС и Секретар на фондация “Английски клуб”

Фондацията е свобода и вдъхновение за мен като обучител. Качественото учене на език, минава през желанието на курсистите да го правят.,Именно това любопитство и мотивация създаваме ние, учителите. Нашите ученици трябва да разберат, че чуждият език е средство, чрез което развиваш себе си, талантите и уменията си.


Нели Ямболиева – Управител на База Търговище, учител по английски език, Член на УС на фондацията

quote\\


Виолета Тенева – учител по английски и немски език

Фондация Английски клуб за мен е моето второ семейство; мястото, където мога да реализирам мечтата си. Децата са моя извор на щастие. С тях не само учим, но и творим, забавляваме се и създаваме едно по-хубаво бъдеще.


Димитрина Икономова

Фондацията за мен е семейство, кръг от хора с еднакви ценности и обща цел:да вдъхновява в ученика стремеж към развитие, себе критичност и любов към който и да е език, в това число и английския.

— Don Quixote