Указания за лагера

Здравейте лагерници,

Наближава летния езиков лагер на фондация „Английски клуб“ и подготовката ви трябва да започне. Ето основните въпроси, на които да обърнем внимание:

  1. Как ще пътуваме? Всеки родител решава как да пътува детето. От София организираме група за желаещите да пътуват с нас. Групата ще пътува с автобус на Биомет на 15 юли в 7,30 ч. За тази цел, молим родителите да закупят билети за децата си в указания час. Ако желаете детето ви да се върне с нас в група, моля да закупите билет за отиване /15 юли в 7,30ч./     и връщане /на 24 юли в 11,30 ч/. От Варна до базата в Камчия децата ще бъдат транспортиране със специален транспорт. Лагерниците  от другите градове организират сами пътуването си до базата на лагера.

 

  1. Какво да си вземем за лагера? Молим родителите да подготвят умерен брой дрехи за децата. Огромните раници и куфари не се препоръчват. Тениски, бельо,къси панталони, дънки, ризи, анцунг, яке за дъжд, маратонки, чехли, тънки чорапи – няколко чифта, бански костюм, хавлия за плаж и по-малка хавлия за къпане. Задължителна част от куфара е шапка и слънчеви очила, както и плажно масло. Освен това са абсолютно необходими паста и четка за зъби, гребен/четка за коса, сапун/шампоан. Крайно нежелателни са тежките парфюми, скъпите мобилни устройства, лаптопи, или скъпи часовници и бижута. Фондация „Английски клуб“ не носи отговорност за такива устройства и принадлежности. Молим родителите да проверят багажа на децата си за алкохол или цигари преди тръгване.

 

  1. Какви документи да носим? Вижте приложения файл. Освен тези документи е необходима Медицинска бележка от личния лекар, че детето е клинично здраво.документи за лагер

 

  1. Кога се плаща разликата от таксата за лагера и на каква сметка?  Парите се заплащат преди лагера – в края на м.юни или до 10 юли. Можете да ги платите в най-близкия ни офис в брой или на следната банкова сметка:

 

Банкови реквизити

„Английски клуб – София“ ЕООД„

Интернешънъл Асет Банк

IBAN:  BG58  IABG  8123   1000  656  101

 

  1. Лагерът е предназначен за любознателни и трудолюбиви деца. Екипът на фондация „Английски клуб“ цени амбицията и желанието за социализиране и приятелско отношение. В СОК „Камчия“ ще лагеруват много чуждестранни групи. Не толерираме грубо поведение и обидни думи към деца от други нации. Адмирираме гостоприемното отношение и доброто възпитание. Това е място за забавление и почивка в съчетание в учебния процес. Моля, поговорете с децата преди тръгване по тези въпроси. Благодарим предварително.

Екипът на фондация „Английски клуб“ очаква с нетърпение Летния езиков лагер и срещата си с  лагерниците!