Цени и правила на лагера

Цена  на  лагера  – 744 лв /380 евро

 

В обявената цена не е включен транспорт.  Родителите решават по какъв начин пътува детето им.

Регистрационната такса от 196 лв /100 евро/ се заплаща до 30 април 2020 г. по банкова сметка, посочена от организаторите. Остатъкът от сумата се заплаща по банков път или в брой при пристигане на лагерника в лагера.

Промоции:

1. 5% отстъпка за регистрация до 30 април 2020 г.  

2.  отстъпка за курсисти на фондацията –  ваучери от учебната година за отлични резултати

3. 5% отстъпка за братя и сестри.

Забележка – можете да ползвате само един вид отстъпка.

  •  

Фондация Английски клуб предлага уникална възможност на учениците от различни класове да изучават и подобряват заедно езиковите си умения, да изучават нови култури и да създават приятелства.

Лагерът-школа на фондация „Английски клуб“ е предназначен за обучение по чужди езици и представлява интензивен летен курс, който фокусира на умението „Говорене“ и развиване на уменията за презентация. В тази връзка е предназначен за ученици, които имат желание за по-голямо натоварване и желание за учене. Лагерът-школа не е спортен лагер. нито ваканционен лагер само за почивка.

Всички ученици спазват следните принципи:

• не използват алкохол и други вещества и са на ясно, че употребата на забранени вещества пред другите лагерници води до незабавно освобождаване от лагера;
• не използват цигари и други тютюневи изделия;

забранена е употребата на чипс, снакс и газирани напитки

• държат се приятелски и са отговорни за поведението си по отношение на всички останали хора в лагера;
• уважават и ценят всички останали участници независимо от расата им, религията им, пола, възрастта, етнически произход;

  • Политика на фондация „Английски клуб“ за смартфони – Телефоните на деца се използват всеки ден  от 17 до 18 часа . През останалото време те се съхраняват на специално определено място – сейф.