Летен езиков лагер 2018

XVII   ЛЕТЕН ЕЗИКОВ  ЛАГЕР

НА

ФОНДАЦИЯ „АНГЛИЙСКИ КЛУБ“

СВОБОДНИ МЕСТА КЪМ 10 юни 2018 г.

-3-

 

ЗА  СВОЯТА ЛАГЕРНА ПРОГРАМА ФОНДАЦИЯ АНГЛИЙСКИ КЛУБ Е УДОСТОЕНА С ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИКОВ ЗНАК ЗА ИНОВАЦИИ В ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ

6-16 юли 2018 г. 

Място на провеждане на XVII Летен езиков лагер
ВАРНА – хотел „Свети Никола“ 

карта на лагера

 

Информация за лагера

До всички родители и лагерници:

  1. Пътуване за лагерниците от София – Пътуването ще бъде осъществено с автобус на БИОМЕТ от София до Варна съответно на 6 юли в 7.30 ч.. Моля, родителите да закупят билети за пътуването на децата. Възможно е закупуването на билет в двете посоки, съответно за връщане на 16 юли  от 11,30 ч   със същия превозвач. Групите във всички посоки и дати ще бъдат придружени от преподаватели. Моля да ни информирате кои деца ще пътуват с нас.
  2. Молим родителите на лагерници от други градове да ни информират за начина напътуване на децата и часа на пристигане.
  3. На Автогара Варна групите ще бъдат посрещнати и придружени до лагера.
  4. Молим родителите да осигурят посрещане на децата на Автогара София при завръщане от лагера.
  5. Остатъкът от лагерната такса се заплаща по банков път на обявената сметка или в брой в офисите на фондация Английски клуб в седмицата преди лагера. Възможно е и плащане на място в лагера в деня на пристигане. Не се допуска заплащане на суми на Автогарата.
  6. Молим родителите да осигурат следните документи при постъпване в лагера на техните деца: Инфокартон, Декларация и Мед.бележка от личния лекар. Документите са приложени във файл в настоящето писмо.
  7. Молим родителите да не предоставят на децата високо технологични устройства – компютри и скъпи смартфони. Децата идват на лагера да се забавляват .
  8. Екипът на фондация Английски клуб  очаква лагера с нетърпение и Ви пожелава весело приключенско лято!

ЦЕНИ на Лагера

РЕГИСТРИРАЙ СЕ! регистрационна бланка

ПРОГРАМА НА ЛАГЕРА 

МЕДИЦИНСКА ИНФОРМАЦИЯ

ХОТЕЛЪТ – ГАЛЕРИЯ

НИВО НА ЕЗИКА

  • Банкови реквизити
  •  Фондация „Английски клуб“„Интернешънъл Асет Банк“ АДBIC  IABGBGSFIBAN  BG35 IABG 7093 1055 2528 01

Скъпи лагернико,

Много съм щастлива да те приветствам на ХVII-ия Летен езиков лагер на фондация  Английски клуб. Лагерът се провежда от 2000 година насам и е едно вълнуващо място за срещи с нови приятели и научаване на нови неща.

Веднага след като пристигнеш на лагера ти ще срещнеш други тийнейджъри и възрастни /учители/, които създават една активна езикова общност. Ти си важна част от тази общност, защото внасяш разнообразие със своите умения и интереси, силно желание да подобриш езиковото си ниво, своята култура и любознателност, готовността си да търсиш приключения …. и чувството си за хумор.

Останалите ученици, към които ще се присъединиш, са изключителни. Независимо дали те идват от България или от друга страна, всеки от тях гори от желание да изучава чужди езици и култури. Освен това е много весело. Запознай се с всички в ХVII-ия Летен езиков лагери създай колкото можеш повече приятелства. Разгледай нашия сайт внимателно . Надяваме се, да отговорим на всички твои въпроси и да ти дадем представа за 10 дни, които ще прекараме заедно това лято.

Както обикновено, ние сме на твое разположение за въпроси.  Ако можем да ти бъдем в помощ,  моля обади се в офисите на тел .02 85 111 38 / База София/, 0601 66282 /Търговище / и Варна 052 636351 или на моб. 0899 939294 както и на email office@englishclub.bg

Уважаеми родители,

Ние приемаме вашето доверие с първостепенна значимост. Нашата мисия е проста: да създадем енергична, предизвикателна и забавна езикова общност, в която вашето дете ще има възможността да се отличи и да си осигури физическо, емоционално и академично благосъстояние.

За да постигнем нашата мисия  ние предлагаме информация за програмата, упътвания и информация за контакти в офисите ни във Варна, София и в Търговище. Моля, свържете се с нас по всяко време. Ние ще ви представяме актуална информация по всяко време до откриване на ХVII-ия Летен езиков лагер. На 6 юли молим лагерниците да пристигнат между 9 и 13 часа на обяд за настаняване и откриване на лагера. Каним сърдечно родители и настойници да присъстват, да помогнат при настаняването, и да се срещнат с преподавателския екип и с Директора на лагера. Скоро след това децата ще положат входящо интервю за определяне на нивото на владеене на английски език и включването в подходяща група. Следва Церемонията  по откриването на лагера. Първото хранене е обяда.

Можете да се регистрирате онлайн за лагера в настоящия уебсайт в „Регистрация за лагер“ . https://goo.gl/LtEiKL

Очакваме с нетърпение да се срещнем през юли и да се чуем с вас за въпроси и коментари преди началото на ХVII-ия Летен езиков лагер.

С най-добри пожелания
Розета Стойчева
Председател на фондация „Английски клуб” и Директор на лагера

Вижте ПРОГРАМАТА на Лагера

Програмата комбинира изучаване на езика чрез разнообразни мероприятия и дейности , който формират културния аспект на изучавания език.

Чрез програмата, подготвена специално от екипа ни за ученици от средните и горните класове, участниците ще придобият умения в основните направления на езика – говорене, писане, четене, слушане и културно взаимодействие.

Накратко, фондация „Английски клуб” създава баланс между строгия, фокусиран и проектно приложим чужд език и ученето чрез включване в интересни и забавни дейности под ръководството на умели и опитни учители.

1. Обучението по английски език се провежда по начин различен от традиционния учебен час в класна стая.

– Обучението включва учебни материали разработени със съдействието на National Geographic.

2. Работилници /workshops/по Древни цивилизации, Астрономия, Архитектура, Медицина, Правораздаване, Технологии.

3. Втори чужд език в следобедните часове.
4. Забавни вечери с игри и драматизация –   Ретро вечер, Състезание по гримиране, Спортни танци, международни вечери , Мис и Мистър Лагер и др.

5. Спортни състезания.

 

Обучението се провежда в групи по 10 ученици в зависимост от входното ниво. Формира се състезателен принцип между екипите. В края на обучението учениците получават сертификати.

Цената на ХVII-ия Летен езиков лагер   включва пълен пансион, обучение, сертификати, туристическа такса, застраховка,   екскурзии.

Преподавателски екип – филолози по английски език с международен опит.

Моля, вземете си тетрадка , химикал и молив. Имаме доста думи за учене.

До всички лагерници!

Кога да пристигнем? – на 6 юли до 13,00 ч.

Моля, свържете се с нас предварително за упътване до мястото на лагера.
Ако имате трудности – обадете ми се на тел.0899 939294

Пътувам с автобус. Как да открием лагера? – Представител на  екипът ни ще ви посрещне на спирката след като уточните къде точно ще слезете.

– Документи: Декларацията и инфокартона, Здравната книжка, ако имате документ от личния лекар за специфични заболявания
– Дрехи и материали: Поради ограниченото място в стаята /2- 3 легла/ моля, не носете огромни сакове с багаж. Тениски, къси панталонки, гуменки, джапанки, хавлия,бански костюм, анцуг, шапка, очила, химикалка, моливи, тетрадка за нови думи, тетрадка за уроците Принадлежности: паста за зъби и четка, гребен, сапун, шампоан, душ-гел, спрей за тяло / не се препоръчват тежки скъпи парфюми и тежки гримове/

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДОБРОТО СИ НАСТРОЕНИЕ, ПОЗИТИВНАТА СИ  НАСТРОЙКА И ЖЕЛАНИЕТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО ВЪЗПИТАНИ БЪЛГАРИ. ОБУЧЕНИЕТО Е НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. ВЗЕМЕТЕ СИ СЕБЕУВАЖЕНИЕТО, ЗА ДА БЪДЕТЕ УВАЖАВАНИ И ДА ИМАТЕ НОВИ ПРИЯТЕЛИ.
ОЧАКВАМЕ ВИ!

ОТ  ПРЕПОДАВАТЕЛСКИЯ ЕКИП НА ЛАГЕРА